Etiketter samt taktila märken

Det finns flera sätt du kan göra för att markera saker i ditt hushåll, idag skall jag berätta saker som ugnen och mikrovågsugnen samt luft samt AC, men oxå ska betrakta andra don såsom schampo och balsam, samt medicin som kan märkas oxå.

Flertal saker kan begagnas för att accentuera saker, från gummisnodd, nagellack, små punkter utav kulör.

Ett litet antal utav dessa fungerar bättre än andra, och att somliga saker som skulle fungera bra en plats hemma antagligen inte fungerar lika bäst på en annan plats, är somliga saker får man med om du behöver det och det flesta är att prova olika saker samt se om det fungerar, även om det inte behandlas här, för att se vad som fungerar bäst för dig.

Somliga ställen, t. ex. Beyond Sight, saluför små kit alternativt byggsatser som man kan använda för att markera don. Dessa paket kan innehålla grejer som tuber med en vätska som verkar vara vanlig kulör, men när det torkar så ”puffar” alternativt sväller den opp så att man kan känna den.

En bra sak med att använda denna färg är att du kan dra annorlunda former, en linje, en ring, en snirklig väg.
Övriga kit består av prefabricerade former, halvsfärer, former som ser ut som bokstaven O eller bokstaven X. Dessa bestämmer man själv vad det är man ska accentuera.

Min gunstling är ett avtryck av klara halv-sfärer som kallas “bumpons”. De kan beställas i små, medelstora samt stora storlekar. Jag har alltid köpt de stora så att seende fortfarande kan läsa allt som står under, men jag antar de är i övriga kulörer.
Allt du gör, plocka dän dem från deras lilla kort och sätt dem efter på det du vill markerar.
Vi innehar markerat vår mikrovågsugn, häll samt ugn, samt inom kort anländer vi att markera vår tvättmaskin samt torktumlare.

Det är givetvis mer “hemmagjorda” metoder för att märka som funkar lika bra för människor som de kit man kan inhandla från en affär.

När jag främst började med egna så för nästan tio år efter att ärvde jag en mycket gammal mikrovågsugn, typ med den stora ratten man vrider för att sätta ut tiden.
Och det var det. Du kunde ej ställa in värmen, så det var att låta den gå en minut i taget, alternativt låta den passera den punkt att det kunde ätas.

Denna mycket gamla mikrovågsugn hade en gång tillhört en mycket gammal släkting som i sina äldre år hade elaborera fason att göra saker mer genom beröring än med synen (vi innehar aldrig sagt ordet blinda).
Alldenstund hon flyttade in med övriga familjemedlemmar, eftersom hon kunde inte längre leva för sig själv, på sin egen detta är hur jag kom i form utav mikrovågor.
Denna mikrovågsugn kom till mig helt täckt av ljust rosa droppat nagellack.

Jag hade aldrig tänkt på nagellack som alternativ märkning, men det verkade ju ha fungerat bäst för henne.
Hon hade lagt en dot nagellack i slutet utav ratten, samt efter hade hon märkt nästan var justering man kan grunna dig, så denna mikrovågsugn hade fullt med tätt placerade blobbar utav nagellack hela vägen runt ratten.

En del anländer att tycka att detta är vad de känner sej bekväma med, men jag samt många övriga, har funnit, och alltemellanåt medger ej utrymmet annat är några punkter som märkning på en ugnsratt.

Om man tänker på ratten som en klocka, kan du blott accentuera fläckarna för 12: 00, 03: 00, 05: 00, samt 18: 00. Som kan anpassa upp med hetta inställningar av, 200, 350, 450, samt 500 grader respektive, samt om man ska en annan hetta, kan man placera rattens pekare emellan de två markörer som skulle markerar den värme du behöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *