Det finns gratis etiketter online som jag tycker du kan nyttja för eget vin

Helt klart att du vill ha egna attraktiva vinetiketter till ditt hemmagjorda vin. Det kan knappast bli enklare att göra gratis etiketter till dina hembryggda vinflaskor. gratis etiketter Visst vill du att dina vänner ska bli imponerade av dina vinflaskors utseende. En påtejpad tradig bit maskeringstejp med datumangivelse imponerar inte på dina vänner.

Eftersom det finns gratis etiketter att hämta via Webben behöver du knappast tveka.

Om du inte tror mig gå till freelabelmaker.com, vinetiketter.com eller gratisetiketter.se där det finns en imponerande samling etiketter som är gratis.

Vi har missat att tala om att det finns snygga öletiketter också. Vill du ha väldigt personliga etiketter finns det mallar att kompettera med helt egen text.

Visst kan du köpa etiketter till dina vinflaskor, men de gratis etiketter erbjuder är minst lika snygga. Vill du ha bättre ordning och snyggare samt proffsigare i din vinkällare bör du använda personliga etiketter.

Det är enklare än man antar att fixa en egen form för sina flaskors etiketter.

Vi lovar, det är inte svårt för gratis etiketter har redan gjort jobbet. Du behöver inte bry dig om layout eller design. Du kommer till “dukat bord”. För att etiketterna ska få en bra struktur och vara lättlästa är de försedda med några fält du kan komplettera med. För att få det slutliga personliga utseendet kan du välja färger och det finns ett urval olika dekorationer.

Nu är det klart att skriva ut på din skrivare. Vill du göra riktigt proffsiga etiketter ska du använda papper som är självhäftande för att skriva ut på.

Eller på gummerat etikettepapper som har klister på en sidan som man fuktar med en svamp. skapa etiketter
Enklast och förmodligen absolut billigast är att beställa dessa etikettpapper via en av webshopparna allt-fraktfritt , hembryggning eller prisad.

Återstår bara att skära eller klippa ut det antal etiketter du behöver.

Inget kul alls att ge bort ditt hemmagjorda vin till dina vänner om det inte har snygga etiketter. Jag tror att den som får ditt vin uppskattar presenten så mycker mer om det sitter en snygg etikett på flaskan.

Det är smidigt att återanvända samma flaskor kanske som har helt nya etiketter eller de gamla.

Det är inga problem att ta bort etiketter från dina hemmagjorda viner. Se bara till att etiketten är ordentligt genomfuktad med vatten. På så vis så kan man använda flaskor som man har fått från Systembolaget eller helt nya glasflaskor och fästa egna dekaler på dessa i rent skick. Det ger en mycket professionell look som man kan känna sig riktigt stolt över.

Se till att du inte har en gammal eller rentav helt missvisande etikett. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *